Friday, September 6, 2013

Restaurangälskarens Mekka!

Många är de turister som återvänt till Sverige positivt överaskade av den trevliga matkulturen i Sydafrika. Väldigt fräscha restauranger med väldigt hög klass på maten och servicen. Utbudet på restauranger liknar mycket vad man är van ifrån Sverige. De stora skillnaderna är det trevliga priset mellan halva- en tredjedel av svenska priser samt storleken på portionerna!
I Sverige kan man få mycket potatis / pasta till den mindre köttbiten, i Sydafrika är det omvänt att man önskar man kunde få lite mera Stärkelse till den stora köttbiten! :)
 att det sedan dessutom är väldigt prisvärt gör ju det hela ännu trevligare!
Orkar man inte allt är det också vanligt med "Doggy bag" o inte alls skämmigt att ta med sig hem.
Bor man sen på hotell kanske man inte kan fövara ev. rester men det brukar alltid finns någon på vägen hem som blir glad över lite mat! (Parkeringsvakt e dyl)
Vårat Guesthouse Villa Cape Adventures ligger mitt i Gardens som är ett populärt restaurang område med Park rd samt Kloof st runt hörnet.
Klicka här så kommer du till en restaurang sajt som listat några av restaurangerna i närområdet från vårat Guesthouse, med information om avstånd samt kontaktdetaljer o omdömmen.

No comments: